6421 L spoločné stravovanie
Absolvent ovláda zásady hospodárenia so surovinami a materiálom, základy prípravy technologicky náročných jedál, vrátane národných, regionálnych a iných špecialít, ovláda zásady ekonomiky so zameraním na spoločné stravovanie a cestovný ruch, základy jednoduchého a podvojného účtovníctva, pracovné činnosti manažmentu strednej úrovne riadenia a vie samostatne zostavovať kalkulácie. Vie viesť administratívu vo výrobných a odbytových strediskách, účtovnú dokumentáciu a vypracovať písomnosti hospodárskeho charakteru v materinskom a cudzom jazyku. Využíva výpočtovú techniku na spracovanie dát a evidenčné účely, na efektívnu hospodársku korešpondenciu a ekonomické rozbory a prognózy.
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |