2962 H pekár
Absolvent pripravuje cestá a pekárske polovýrobky podľa receptúry (chlieb, pečivo bežné jemné, trvanlivé, koláčové, vianočkové, tyčinky, sucháre, šišky,...) delí ich a tvaruje.
■ Vie pripraviť rôzne plnky a výrobok povrchovo upravovať
■ Pozná suroviny, ich uskladnenie, vie ich pripraviť na výrobu
■ Ovláda prácu s počítačovou technikou, vie prevádzkovať pekárenské stroje a zariadenia.
Uplatnenie absolventa: práca v pekárenských výrobniach, v pečivárňach, v hypermarketoch a v samostatnej živnosti.
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |