6445 H kuchár
Absolvent ovláda práce spojené s prípravou pokrmov, pozná jednotlivé potraviny a nápoje, tiež technológiu ich výroby,
■ pozná základné receptúry a technologické postupy bežných i náročných jedál,
■ absolvent má kultivované a spoločenské správanie, vie odborne komunikovať so zákazníkom
Uplatnenie absolventa : práca v malokapacitných a veľkokapacitných stravovacích zariadeniach, ako kuchár v reštauráciách, hoteloch a ostatných zariadeniach spoločného stravovania.
Kalendár podujatí
| Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | |||
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
| 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
| 19 | 20 | 21 |
|
23 | 24 | 25 |
| 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |

